Sali conferinta

Orice eveniment reușit începe cu un spațiu modern, dotat cu toate facilitățile necesare. De aceea, la HB Brilliant, îți punem la dispoziție două săli de conferință care îmbină funcționalitatea, tehnologia și serviciul personalizat în mod armonios.
Aici poți găzdui o gamă largă de evenimente, de la întâlniri de afaceri, teambuilding-uri, workshop-uri și cursuri, lansări de produs, prezentări sau conferințe de orice fel.
Află mai multe detalii despre sălile noastre din informațiile de mai jos.

Sala 1

Prima sală de conferință de la HB Brilliant dispune de 50 de locuri cu scaune cu măsuță rabatabilă, masă de prezidiu, proiector, whiteboard, flipchart, draperii black-out, baie, mobilier pentru bufet suedez, Wi-Fi și TV.
La cerere, putem amenaja sala conform preferințelor tale și să reducem numărul de scaune sau să suplimentăm cu prelungitoare, flipchart, markere, mobilier pentru bufet.

Sala 2

Dorești o sală de conferințe în apropiere de centrul Brașovului, dispononibilă la un preț accesibil, pentru a desfășura evenimente cu maximum 40 de persoane? Sala 2 de conferințe de la HB Brilliant este ideală pentru evenimente sociale, seminarii, întâlniri corporate, ședințe, prezentări, cursuri și multe altele.
În funcție de evenimentul tău, putem organiza sala fie cu scaune cu măsuță rabatabilă, fie cu până la 25 de pupitre ce pot fi dispuse după nevoi. Sala este dotată cu videoproiector, flipchart, whiteboard, markere, acces la grup sanitar, precum și TV cu cablu și Wi-Fi de mare viteză.
Evenimentele tale capătă un nou suflu, atunci când sunt găzduite la HB Brilliant!
Pentru detalii și rezervări, suntem la dispoziție ta.

Persoana de Contact: Madalina Baroian
Mobil: 0762 203 278
E-mai: office@hbbrilliant.ro